Vodné riasy: Zdravý poklad z hlbín vôd

Riasy sú fascinujúcim a užitočným darom z hlbín vôd, ktorý sa stáva stále populárnejším v oblasti zdravia a výživy. Tieto rastliny, ktoré majú viac ako 7 000 druhov, sú plné dôležitých živín a majú mnoho výhod pre naše telo. V tomto článku sa pozrieme na to, ako riasy prispievajú k nášmu zdraviu a prečo sa stávajú dôležitou zložkou výživových doplnkov.

 

  1. Boj proti zápalu:

Riasy majú výnimočné vlastnosti, ktoré môžu pomôcť v boji proti zápalom. Riasy obsahujú antioxidanty a polyfenoly, ktoré môžu pomôcť bojovať proti zápalom v tele. Zápaly sú spojené s mnohými chorobami, vrátane srdcových chorôb a rakoviny. Pravidelná konzumácia rias vás môže pomôcť zbaviť zápalov a zlepšiť celkové zdravie. My určite odporúčame Bio triple green kapsule. 

  1. Bio Triple Green zelený obchodík riasa Zdroj vitamínov a minerálov:

Riasy sú pokladnicou vitamínov a minerálov, najmä vitamínu C, vitamínu K, vápníku, železa a jódu. Napríklad, obsah vitamínu C v riasach môže podporiť imunitný systém a zvýšiť odolnosť proti infekciám. Vitamín K je dôležitý pre zdravé krvné zrážanie, a vápnik je kľúčový pre silné kosti a zuby. Tieto živiny sú dôležité pre správne fungovanie tela a udržanie zdravých kostí, pokožky a vlasov. TOP riasa je Havajská spirulina.

 

  1. Podpora chudnutia:

Riasy sú nízkokalorickou potravinou a obsahujú vlákninu, ktorá môže pomôcť udržať pocit sýtosti a zmierniť hlad. Navyše obsahujú algínsku kyselinu, ktorá môže pomôcť pri odstraňovaní ťažkých kovov a toxínov z tela. Ak chcete urýchliť chudnutie zvážte užívanie Kelpu.

 

  1. Zlepšenie trávenia:

Riasy sú známym zdrojom prebiotík, ktoré podporujú zdravé prostredie v črevnom trakte. Tieto prebiotiká sú potravou pre naše prospešné baktérie a pomáhajú udržiavať ich rovnováhu. Týmto spôsobom môžu riasy prispieť k lepšiemu tráveniu a celkovej zdravotnej pohode. Okrem toho riasy obsahujú alginát, ktorý je známy tým, že môže pomôcť pri vylučovaní škodlivých látok a ťažkých kovov z organizmu. V prípade porblémoch s trávením môžeme odporučiť KIKI HEALTH Chlorellu.

 

  1. Využitie v kozmetike:

Nie len vo výživových doplnkoch, ale aj v kozmetickom priemysle sa riasy stávajú populárnymi. Ich extrakty sa pridávajú do pleťových krémov a do masiek na vlasy kvôli ich hydratačným a výživovým vlastnostiam. Riasy sú taktiež známe tým, že obsahujú kolagén a elastín, ktoré prispievajú k pevnosti a pružnosti kože. Sérum na vlasy od AK profi cosmetic

 

Riasy sú skutočným zdravotným pokladom z hĺbok vôd. Ich bohatá výživová hodnota a množstvo zdravotných výhod ich robia dôležitým doplnkom stravy a úžasnú súčasť kozmetických prípravkov. Ak hľadáte spôsob, ako zlepšiť svoje zdravie a urobiť niečo dobré pre svoje telo, riasy by mali byť na vašom zozname spolu s fyzickou aktivitou, pozitívnym zmýšľaním a zmenou jedálnička.